British Heritage, een prachtig thema voor Cars & Collectables

De eerste Cars & Collectables op de nieuwe locatie, de van Zantenhal in Nieuw Vennep, vond plaats op 19 maart jl. Dat was een succes voor alle partijen en vroeg om een voortzetting. Die is er op zondag 10 september, een dag die onder de noemer ‘British Heritage’ helemaal in het teken zal staan van Engelse voertuigen.

Met een aantal aantrekkelijke punten voor de liefhebbers. Allereerst de modelauto’s. Ruim 100 beurstafels zijn beschikbaar in een ruimte die royaal is, goed toegankelijk, met name ook voor tafelhouders, goeie horeca met een centraal gelegen binnen-terras. Mensen kijken is al leuk, verzamelende mensen nog leuker. Open van 11.00 tot 16.00 uur, dat maakt het aantrekkelijk om ook na het middaguur hier naar toe te komen. De entree bedraagt € 5,00 inclusief een gratis parkeerplaats, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Een beurstafel meet 100 x 80cm en kost € 17,00 inclusief gratis parkeerplek en toegang voor 2 personen. Let op, alle merken modellen, folders, boeken etc. – dus niet alleen Engelse – zijn te koop. Een tafel reserveer je met een email naar modelautobeurs@gmail.com. Doe dat snel, want de ervaring is dat er veel belangstelling is.

Classic Cars & Coffee
De eerste 50 voertuigen van 30 jaar en ouder waarmee bezoekers arriveren krijgen maximaal twee vrijkaartjes voor de modelauto beurs en parkeerruimte in het Classic Cars & Coffee gedeelte. Reserveren hoeft niet. Met name worden ook de clubs benaderd die hun voertuigen – vrachtautos, sedans, convertibles, sports cars – op 10 september aan anderen willen laten zien.

Workshop Modelbouwen
Op veler verzoek hebben we modelbouwclub VMWH uit Hoofddorp uitgenodigd die de bezoekers de fijne kneepjes van het modelbouwen laten zien. Een mooie reden voor de tafelhouders om vooral ook hun plastic bouwdozen mee te nemen voor de verkoop.

Organisatie
Ferry Dierckxsens, Jan Renting en Cor Zomer hebben Cars & Collectables opgericht en namen daarmee de organisatie over van Hélène en Ben van Roode. Jan Renting was jarenlang de man van de regio Utrecht, Ferry Dierckxsens kennen we inmiddels en Cor Zomer heeft o.a. zijn organisatiesporen verdiend bij het klassieker evenement ‘Aalsmeer Roest Niet’ en de vorige modelauto beurzen in het Ford museum.

Wil je deelnemen als tafelhouder aan Cars & Collectables? Stuur een email met je gewenste reservering naar modelautobeurs@gmail.com

[tekst: Ben van Roode]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *