Modelauto C&C posters

Alle edities van Modelauto Cars & Collectables hebben een eigen thema. Een land of een merk met een grote historie op twee en/of vier wielen staat tijdens deze beurs centraal. En uiteraard kun je de unieke posters kopen die speciaal voor Modelauto Cars & Collectables wordt ontworpen door Koen de Vreeze.

ontwerp Koen de Vreeze // www.fabriekshuys.nl

Koen tekent in een stijl die ons aanspreekt en we zijn dan ook trots op resultaten van de samenwerking: de posters voor Modelauto Cars & Collectables. De eerste twee in de reeks posters waarvan we hopen dat er nog vele mogen volgen. En kijk als autoliefhebber vooral ook even op de website van Koen: www.fabriekshuys.nl, heerlijke nostalgie!

De posters worden in full color gedrukt op 135 grams papier, naar keuze met of zonder tekst en zijn te koop in de volgende formaten: (Btw en verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs)

  • B2   [70 x 50 cm]        € 19,50
  • B1   [100 x 70 cm]      € 29,50
  • B0   [140 x 100 cm]    € 39,50
  • Abri [175 x 118,5 cm]  € 49,50

Bestellen? Stuur een e-mail naar modelautobeurs@gmail.com met opgave van welke poster, het aantal en het formaat wat u wilt bestellen. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u de bestelde poster(s) in een stevige kartonnen koker naar het door u gewenste adres. Ook leuk als cadeau!

ontwerp Koen de Vreeze // www.fabriekshuys.nl

ontwerp Koen de Vreeze // www.fabriekshuys.nl