Een nieuwe naam, een nieuwe locatie en heel veel Volvo’s

De Modelauto & Automobilia Beurs vindt op zondag 19 maart voor het eerst plaats in de Van Zanten Hal in Nieuw Vennep. Bij dat nieuws blijft het niet, we hebben ook een nieuwe naam: Cars & Collectables. Op zondag 19 maart verwachten we bij de oldtimers vooral heel veel Volvo’s, want dan viert het Volvo Forum zijn 12½-jarig jubileum.

Met de Van Zanten Hal in Nieuw Vennep maakt de beurs een flink stap vooruit. De hal biedt meer dan genoeg ruimte voor de beurs, we kunnen er meer tafels in kwijt dan op onze vorige locatie. Dat is ook nodig, want op dit moment is al meer dan de helft van de tafels besproken. Wie nog een tafel wil, kan zich aanmelden op het vertrouwde mailadres modelautobeurs@gmail.com.

Oldtimers welkom
Bij de Van Zanten Hal is een groot parkeerterrein en dat betekent dat we nog meer oldtimers hopen te ontvangen. In samenwerking met Aalsmeer Roest Niet nodigen we alle oldtimers van 30 jaar en ouder uit om langs te komen. Iedere oldtimer die ons bezoekt, ontvangt maximaal twee gratis toegangskaartjes voor Cars & Collectables.

Volvo-feestje
Op 19 maart is het Volvo-Forum onze gast. Dit zeer levendige forum is al 12½ jaar een virtuele ontmoetingsplaats voor liefhebbers van alle soorten historische en moderne Volvo’s. De verwachting is dat er een flinke opkomst van oude, nieuwe en bijzondere Volvo’s zal zijn. Dat wordt dus een Zweeds feestje in Nieuw Vennep.
Ook binnen zal er meer dan gewoonlijk aandacht zijn voor het Zweedse merk. Er worden diverse tafels gevuld met Volvo-modellen en met andere Volvo-parafernalia. Bovendien worden ook enkele bijzondere Volvo’s binnen geshowd.

Nieuwe naam
De nieuwe naam van het evenement maakt duidelijk waar het om gaat: alles wat met auto’s te maken heeft en verzamelwaardig is. De nadruk zal daarbij ongetwijfeld liggen op modelauto’s, maar ook autofolders, boeken, tijdschriften, onderdelen en allerlei soorten automobilia zijn van harte welkom. Zo maken we op zondag 19 maart van Cars & Collectables een echt autofeestje!.

De feiten
Cars & Collectables vindt plaats op zondag 19 maart 2017 in de Van Zanten Hallen aan de IJweg 1415, 2152 NB in Nieuw Vennep. Dit adres is parallel aan de N205 en A4 in Nieuw Vennep. Open van 11.00 tot 16.00 uur, toegang € 5,00 per persoon en dat is inclusief alle evenementen binnen en buiten en een parkeerplaats. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene betalen niks. Parkeren is gratis. Tafels huren kan vanzelfsprekend ook. € 17 per meter. Stuur een mail naar modelautobeurs@gmail.com.
De volgende editie van Cars & Collectables is op zondag 10 september 2017.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *