‘Italia in miniatura’ bij Cars & Collectables

Cars & Collectables op zondag 22 april 2018 in Nieuw Vennep staat in het teken van de ‘L’edizione italiana’. Gemotoriseerde Italiaanse klassiekers op twee en meer wielen staan deze dag volop in de belangstelling. Verzamelaars van modelauto’s en liefhebbers van Italiaanse auto’s en motoren zijn deze dag van harte welkom.

Modelauto beurs in samenwerking met 3 Inch Forum
Cars & Collectables wordt gehouden in de van Zantenhal. Op zo’n 160 meter tafels is een ruime keus te vinden aan modelauto’s in alle schalen, autofolders, boeken, modelauto onderdelen en autoparafernalia. Veel van die standhouders zijn zelf verzamelaars en natuurlijk wordt er ook op deze beursdag ruim aandacht besteed aan de Italiaanse auto- en motormerken. Op het centraal in de beurshal gelegen horecaterras is het goed toeven en verzamelende mensen kijken.

Workshops Modelbouwen
Meesterbouwer Rinus Middelaar laat zien hoe je decals en bare-metal foil aanbrengt. Ook de leden van de modelbouwclub VMWH uit Hoofddorp laten de bezoekers de fijne kneepjes van het modelbouwen zien. Een mooie reden voor de tafelhouders om vooral ook hun plastic bouwdozen mee te nemen voor de verkoop.

Classic Cars & Coffee
Op het parkeerterrein naast de beursingang wordt de Classic Cars & Coffee gehouden, het regionale trefpunt voor liefhebbers van old- en youngtimers. Op 22 april nodigen we vooral eigenaren van Italiaanse klassiekers op twee of meer wielen uit om langs te komen. Voor alle duidelijkheid: alle merken oldtimers en youngtimers van bouwjaar 1987 en ouder zijn van harte welkom. De Classic Cars & Coffee wordt georganiseerd in samenwerking met Aalsmeer Roest Niet. De eerste 50 voertuigen van 30 jaar en ouder waarmee bezoekers arriveren krijgen maximaal twee vrijkaartjes voor de modelauto beurs en parkeerruimte in het Classic Cars & Coffee gedeelte. Reserveren hoeft niet.

De feiten
Cars & Collectables vindt plaats op zondag 22 april 2018 in de Van Zantenhal aan de IJweg 1415, 2152 NB in Nieuw-Vennep. Dit adres is parallel aan de N205 en A4 in Nieuw Vennep. Open van 10.00 tot 15.00 uur, toegang € 5,00 per persoon en dat is inclusief alle evenementen binnen en buiten en een gratis parkeerplaats. Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene betalen niks. Tafels huren als beursdeelnemer kan vanzelfsprekend ook ad € 17,00 per meter, stuur een mail naar modelautobeurs@gmail.com met het gewenste aantal meters. De volgende editie van Cars & Collectables is op zondag 9 september 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *