Koen de Vreeze / Fabriekshuys Tekenstudio ontwerpt poster voor C&C

Koen de Vreeze kennen we als illustrator voor o.a. de ANWB Kampioen, Youngtimerpagina.nl en de Citroën CX Club Nederland. En van zijn Carpoel illustraties waarbij hij zijn creativiteit de loop laat met een voorliefde voor zeer herkenbare youngtimers.

Koen heeft ‘iets met auto’s’ en dat wordt weerspiegelt in zijn werk: “Uw favoriete auto als tekening aan de muur, een foto uit laten tekenen, of een stripverhaal, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Ik teken in mijn geheel eigen stijl. Daarbij heb ik een voorliefde voor de klare lijn, zoals Hergé dat introduceerde voor Kuifje, en werk ik graag met oude foto’s van gebouwen, het straatleven en voertuigen.”

Een stijl die ons aanspreekt en we zijn dan ook trots op het eerste resultaat van de samenwerking met Koen: de poster voor Cars & Collectables, The British Edition. De eerste in de reeks C&C posters waarvan we hopen dat er nog vele mogen volgen. En kijk als autoliefhebber vooral ook even op de website van Koen: www.fabriekshuys.nl, heerlijke nostalgie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *