Modelauto en Cars & Collectables versterken samenwerking

Het gerenommeerde onafhankelijke magazine met een historie van meer dan 30 jaar en de enthousiaste organisatie van regionale modelauto beurzen versterken de samenwerking.

De beurzen behouden het regionale en sfeervolle karakter en gaan verder als Modelauto Cars & Collectables, in het magazine Modelauto vindt de lezer ondermeer onderwerpen die op de beurzen speciale aandacht krijgen.

Modelauto heeft als initiatiefnemer van de befaamde Koepelbeurs een jarenlange expertise als uitgever van het magazine in combinatie met een beursorganisatie. Door de verbinding tussen het magazine en de regionale modelauto beurzen verwachten beide partijen een impuls te kunnen geven aan onze autohobby op huiskamerformaat.

Modelauto is het enige onafhankelijke magazine in Nederland en België en bestaat al ruim dertig jaar. Modelauto verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 7.500 exemplaren en is per abonnement of losse verkoop verkrijgbaar. In Modelauto wordt aandacht besteed aan miniatuurauto’s in de meest brede zin van het woord. In Nederland en België beleven een groeiend aantal liefhebbers veel plezier aan deze hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *