‘SeptemberFest’ bij Modelauto Cars & Collectables

Modelauto Cars & Collectables is op zondag 9 september 2018 in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep weer het domein voor autoliefhebbers in de breedste zin: op veel tafels is een ruime keus te vinden aan modelauto’s in alle schalen, autofolders, boeken en modelauto-onderdelen. Ontmoet er je modelauto-vrienden en op het centraal in de beurshal gelegen horecaterras is het goed toeven qua eten en drinken en het is leuk om daar die verzamelende mensen te volgen.

Classic Cars & Coffee
Op het parkeerterrein naast de beursingang wordt tevens een Classic Cars & Coffee gehouden, het regionale trefpunt voor liefhebbers van old- en youngtimers. Alle merken oldtimers en youngtimers van bouwjaar 1987 en ouder zijn van harte welkom. De eerste 50 voertuigen van 30 jaar en ouder waarmee bezoekers die dag arriveren ontvangen twee vrijkaartjes voor de modelautobeurs en parkeerruimte in het Classic Cars & Coffee gedeelte. Reserveren is niet nodig.

Modelauto Cars & Collectables  wordt ondersteund door het tijdschrift Modelauto dat al meer dan dertig jaar over miniaturen schrijft  en natuurlijk zijn zij er ook bij op zondag 9 september 2018 in de Van Zantenhal aan de IJweg 1415, 2152 NB in Nieuw-Vennep. Dit adres is parallel aan de N205 en A4 in Nieuw- Vennep. Open van 10.00 tot 15.00 uur, toegang € 5,00 per persoon en dat is inclusief alle evenementen binnen en buiten plus een gratis parkeerplaats. Kinderen tot 13 jaar onder begeleiding van een volwassene betalen niets. Tafels huren als beursdeelnemer kan vanzelfsprekend ook ad € 17,00 per meter, stuur dan een mail naar modelautobeurs@gmail.com  met het gewenste aantal meters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *